Valpar

Här kan ni läsa om aktuella eller eventuellt kommande valpkullar. Är ni intresserade är ni välkomna att i första hand maila mig på : ingrid@goldcherrys.se.

Där vill jag ni berättar lite om er själva, boende och hur vardagen skulle se ut för en eventuell valp hos er.

Valpar planeras hösten/vintern 2023

Nuvarande kull Hedvig/Jack

TVÅ UNDERBARA HANVALPAR SÖKER FORTFARANDE SINA NYA HEM.

Nu har Hedvig och Jacks valpar kommit!

Goldcherrys Hermione och SE VCH Bråtaledets Castimer har fått fått valpar!

11 valpar föddes 220905 (9 hanar och 2 tikar)

Båda föräldrarna är fria på höfter, armbågar och ögonlysta utan anmärkning. Jack har lämnat otroligt fina resultat på sina valpar när det gäller höfter och armbågar.

Hedvig har CK och Jack Cert från officiell utställning.

Är ni intresserade av en valp är ni välkomna att ta en första kontakt genom att maila mig och berätta lite om er själva, hur ni bor/arbetar och förutsättningarna för livet med en eventuell valp och senare en vuxen hund.

Aktuell kull:

Är ni intresserade av en blivande familjemedlem är ni välkomna att maila mig på: ingrid@goldcherrys.se. OBS! Endast mail som första kontakt.

Jag måste prioritera att ta hand om mina hundar och mitt arbete och hinner tyvärr inte svara på alla telefonsamtal. Skicka därför som första kontakten istället ett mail där ni berättar om er själva, boende, arbete, er familjesituation och hur valpen kommer att ha det hos er, även dagtid.

Skicka gärna lite bilder.

Hinner inte svara alla men ni som kan komma att bli aktuella för ev valpköp kommer att kontaktas efterhand. Försöker svara på dessa inom några dagar.